Porumbul de aur 2020

Regulament participare 2020

Asociația Producătorilor de Porumb din România organizează a șasea ediție a concursului „Porumbul de aur”, o competiţie deschisă exclusiv membrilor asociaţiei.

Obiectivul principal al concursului:

Dezvoltarea unei platforme de dialog si formare tehnica pentru producătorii de porumb. Potenţialul de producţie al hibrizilor şi tehnologiile de cultivare folosite pentru diferite condiţii pedoclimatice reprezinta interesul general al asociatiei .

REGULAMENT GENERAL DE PARTICIPARE:

  • SUPRAFATA de concurs : se va lua in considerare o suprafaţa de 10 ha, declarata de participant şi care este validata de o comisie formată din 2 membrii ai asociaţiei
  • RECOLTAREA : cu cel putin 2 zile inainte de recoltare este anuntat reprezentantul asociatiei desemnat pentru coordonarea concursului iar acesta trebuie sa fie prezent fizic la recoltare
  • CATEGORII & TEHNOLOGII DE CULTIVARE: in anul 2020 vor fi 2 categorii (irigat/neirigat)
  • Desemnarea castigatorului (lor) va fi facuta public si acestuia i se va oferi Trofeul „Porumbul de aur”
  • Castigatorul va beneficia de o campanie de promovare pe toata durata anului urmator

Concursul „Porumbul de aur” se doreste a deveni un instrument de comunicare intre fermieri cu privire la cele mai eficiente tehnologii aplicate in cultura porumbului dar si un mijloc de promovare a asociatiei si in special a culturii de porumb care in acest moment ocupa cea mai mare suprafata cultivata din Romania.

Castigatori 2020

PORUMBUL DE AUR, EDIŢIA VI,
CATEGORIA “NEIRIGAT”

PFA BALINTANA,
Jud. Arad
BALINT JAROSLAV

PORUMBUL DE AUR, EDIŢIA VI,
CATEGORIA “IRIGAT”

S.C. NUTRE GROUP SRL,
Jud. Ialomita
PEDRO SA